Κοζάνη

Μελέτη Διώροφης Οικοδομής με Πυλωτή & Υπόγειο

Υπηρεσίες

Στατική Μελέτη
Αρχιτεκτονική Μελέτη
Η/Μ Μελέτη
ΚΕΝΑΚ Μελέτη
Πολεοδομική Άδεια

Πελάτης

Ιδιώτης

Διάρκεια Έργου

2020-Σήμερα

Ενδιαφέρεστε για κάποιο νέο project?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε. ανέλαβε τη μελέτη και την πλήρη έκδοση οικοδομικής αδείας πολυτελούς διώροφης οικοδομής με πυλωτή, υπόγειο και στέγη στον Άγιο Αθανάσιο, Κοζάνης.  

Η κατασκευή συνολικής επιφανείας 480 τ.μ., αποτελείται από δύο οροφοδιαμερίσματα 1ου και 2ου ορόφου. Στο ισόγειο-πυλωτή χωροθετούνται οι ανοιχτές θέσεις στάθμευσης και ο κοινόχρηστος χώρος με τον κήπο ενώ στο υπόγειο οι βοηθητικοί χώροι. Τα δύο διαμερίσματα εμβαδού 104 τ.μ. διαθέτουν τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι/τραπεζαρία, WC, λουτρό και αποθήκη. Σε κάθε διαμέρισμα θα τοποθετηθεί θερμομόνωση κελύφους, προεγκατάσταση για τηλεθέρμανση, ενδοδαπέδια θέρμανση, ενεργειακό τζάκι, ηλιακός θερμοσίφωνας, smart home, παροχή για κλιματισμό, σύστημα συναγερμού, δορυφορική κεραία. 

Η επιλογή και χρήση καινοτόμων υλικών σε συνδυασμό με τις κατασκευαστικές δυσκολίες του έργου, θα δώσουν μορφή σε ένα οικοδόμημα με ανεπτυγμένη αισθητική. Η επιθυμία των ιδιοκτητών για υψηλή ενεργειακή απόδοση του κτιρίου οδήγησε τους μελετητές μας σε μια τελική πρόταση που απαιτεί υψηλών προδιαγραφών κατασκευαστικές λύσεις και ακρίβεια στις λεπτομέρειες.