Κοζάνη

Μελέτη – Κατασκευή Τετραώροφης Οικοδομής με Πυλωτή & Υπόγειο

Υπηρεσίες

Στατική Μελέτη
Αρχιτεκτονική Μελέτη
Η/Μ Μελέτη
Πολεοδομική Άδεια
Μελέτη / Κατασκευή Νέων Κτιρίων
Ενεργειακό Πιστοποιητικό

Πελάτης

Ιδιώτης

Διάρκεια Έργου

2015-2017

Ενδιαφέρεστε για κάποιο νέο project?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε. ανέλαβε τη μελέτη και την κατασκευή τετραώροφης οικοδομής με πυλωτή και υπόγειο στον Άγιο Αθανάσιο, Κοζάνης.

Το κτίριο κατοικιών συνολικής επιφανείας 320 τ.μ., αποτελείται από δύο οροφοδιαμερίσματα 3ου και 4ου ορόφου και δύο διαμερίσματα 2ου ορόφου με υπόγειο και πυλωτή.  Στο ισόγειο-πυλωτή χωροθετούνται οι ανοιχτές θέσεις στάθμευσης και ο κοινόχρηστος χώρος με τον κήπο ενώ στο υπόγειο οι βοηθητικοί χώροι. Τα τέσσερα διαμερίσματα εμβαδού από 65 τ.μ. έως 100 τ.μ. διαθέτουν δύο έως και τρία υπνοδωμάτια και σε κάθε διαμέρισμα υπάρχει προεγκατάσταση για τηλεθέρμανση, ηλιακό θερμοσίφωνα, παροχή για κλιματισμό, σύστημα συναγερμού, δορυφορική κεραία. Τα διαμερίσματα και οι κοινόχρηστοι χώροι εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός δομημένου περιβάλλοντος φιλικού, προσεγγίσιμου και ασφαλούς για όλες τις κατηγορίες των χρηστών.

Στο εν λόγω έργο, εκπονήθηκαν οι απαραίτητες τεχνικές μελέτες, η πλήρης έκδοση οικοδομικής αδείας στην Πολεοδομία, έκδοση Ενεργειακών Πιστοποιητικών καθώς και η επίβλεψη και η κατασκευή της νέας οικοδομής.