Κοζάνη

Βελτίωση Σχολικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Κοζάνης

Υπηρεσίες

Κατασκευή Τεχνικών Έργων

Πελάτης

Δήμος Κοζάνης

Διάρκεια Έργου

2020-Σήμερα

Ενδιαφέρεστε για κάποιο νέο project?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε. ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση Σχολικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Κοζάνης» στην Κοζάνη. Οι παρεμβάσεις αφορούν εργασίες δαπέδων αύλειου χώρου, εργασίες επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων και εργασίες πρασίνου.

Το έργο αφορά τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου των εκπαιδευτηρίων, του Γυμνάσιου Κρόκου, του Δημοτικού Σχολείου Καρυδίτσας και του 2ου ΕΠΑΛ Κοζάνης. Πιο συγκεκριμένα προτείνεται η κατασκευή ασφαλτικής στρώσεως, τοποθέτηση χυτής ελαστικής, ακρυλικής, αυτοεπιπεδούμενης, αντιολισθηρής επίστρωσης και διαγράμμιση δαπέδων για τους αύλειους χώρους.

Οι εργασίες επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων περιλαμβάνουν την ανακατασκευή εισόδων-εξόδων σχολικών μονάδων, κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ, καθαίρεση παλαιών κεραμιδιών για την αποφυγή υγρασίας στο εσωτερικό των κτιρίων, αλλαγή υδρορροών περιμετρικά των στεγών και κάθετες όπου χρειάζεται, καθαίρεση και επισκευή επιχρισμάτων, εξωτερική θερμομόνωση, κατασκευή κουφωμάτων από αλουμίνιο, επιστρώσεις, επαναχρωματισμοί κτλ.

Στα πλαίσια του εν λόγω έργου περιλαμβάνονται εργασίες πρασίνου στους αύλειους χώρους εκπαιδευτηρίων του Δήμου Κοζάνης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες (Κοζάνης, Αιανής, Ελίμειας, Ελλησπόντου, Δημ. Υψηλάντη).