Κοζάνη

Ανακαίνιση Ισόγειας Κατοικίας

Υπηρεσίες

Ανακαινίσεις Κτιρίων

Πελάτης

Ιδιώτης

Διάρκεια Έργου

2013-2014

Ενδιαφέρεστε για κάποιο νέο project?

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τεχνική Ανάπτυξη Α.Τ.Ε.Β.Ε. ανέλαβε την ανακαίνιση ισόγειας κατοικίας 55 τ.μ. στα Σέρβια, Κοζάνης. Ένα διαμέρισμα της δεκαετίας του ’89 ανακαινίστηκε πλήρως ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής. Με γνώμονα τις ανάγκες των ιδιοκτητών για χρηστικούς χώρους και την αισθητική τους, η αρχιτεκτονική ομάδα δημιούργησε έναν άνετο, πρακτικό και καλαίσθητο χώρο. Το 55 τ.μ. διαμέρισμα αποτελείται από 1 κρεβατοκάμαρα, 1 μπάνιο, αποθήκη και ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία και μια ανοιχτού τύπου κουζίνα.

Η ανακαίνιση περιλάμβανε την αντικατάσταση όλων των υδραυλικών και ηλεκτρικών παροχών, είδη υγιεινής και ολική ανακαίνιση της κουζίνας. Τοποθετήθηκαν κλιματιστικές μονάδες με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κυριαρχεί αρτιότερο οπτικό αποτέλεσμα. Αποτελεσματική και η ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας με ενεργειακά συνθετικά κουφώματα θερμοδιακοπής που σε συνδυασμό με την αναβάθμιση των σωμάτων θέρμανσης και συστήματα ελέγχου βελτίωσαν τη θερμική άνεση της κατοικίας. Για τον περιβάλλοντα χώρο, σχεδιάστηκε και εγκαταστάθηκε αυτόματος φωτισμός, υπόγειο σύστημα αυτόματου ποτίσματος, φύτευση γκαζόν και διάδρομοι για εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Τέλος, η επιλογή αρμονικών φωτιστικών και σύγχρονης επίπλωσης από τους ιδιοκτήτες  συμπλήρωσαν την ανανεωμένη εικόνα του διαμερίσματος.